THE PAVILION, VICTORIA, LONDON

DESIGN, PLANNING PERMISSION, INTERIOR DESIGN AND PROJECT MANAGEMENT OF PAVILION EXTENSION TO EXISTING OFFICE BUILDING IN VICTORIA LONDON.

The Pavilion, London

WhiteBox were commissioned to design an addition to the existing 3rd floor café facility at a top 100 company in Victoria, London. The roof terrace location created constraints in terms of the physical build but wonderful opportunities in terms of design and impact.

The design provides a unique space that sits between the roof terrace and the main building’s interior; with movable glazed sections that allow parts of the pavilion to ‘dissolve’ and open up the terrace use further.

The interior of the pavilion is treated in a simple manner that allows the form of the build to be read from the inside with additional natural light being grabbed through a linear roof window.